2
 
     
     
 
 
Digitaal Dashboard monitort uw stakeholders
Connect ontwikkelde samen met het digitale design bedrijf Nascom een digitaal dashboard dat u in een oogopslag vertelt wat er leeft bij uw stakeholders. Dankzij een eenvoudige tool die op het bureaublad verschijnt, ziet u welke thema’s die uw bedrijf communiceert door de buitenwereld worden opgepikt, welke opinies zich vormen over het bedrijf en welke berichten er verschijnen in de verschillende media.
Met behulp van een quick scan analyseert Connect de informatienoden van het bedrijf, waarna Nascom een dashboard op uw maat creëert. Op die manier bundelen we niet alleen continu de informatie die op de social media, in de offline reports en via de websites verschijnt, maar krijgen we ook een beter inzicht in de positie van de concurrentie. Dit biedt ook de mogelijkheid om snel en gericht hierop in te spelen. Voor meer info, mail naar jan.meert@connect.be. 
 
Regering Cameron maakt 100 miljard euro vrij voor infrastructuurwerken
De Britse regering reserveert de komende jaren 100 miljard euro voor infrastructuurwerken. Dit zal de overheid verdelen tussen het verbreden van snelwegen, moderniseren van spoorwegen en het inrichten van een hogesnelheidslijn van Londen naar Birmingham, Manchester en Leeds. Dit budget past in de plannen van de regering om 350 miljard euro te investeren in infrastructuur, energie, woningbouw en wetenschap om zo de economie te versterken. De overheid graait met deze planning in een trukendoos met een lange traditie. Wegenwerken worden al decennialang als een redmiddel aanzien om een wankelende economie aan te zwengelen. Toch blijft de noodzaak aan een degelijk infrastructuurnetwerk brandend actueel, gezien de groeiende bevolking die ook steeds mobieler wordt. Bovendien blijkt ook uit de keuze voor de andere investeringsdomeinen dat de Britse regering de kaart van de duurzaamheid trekt. Meer informatie vindt u via deze link.


 
 
Bart Derison spreekt op Belgisch Wegencongres
Op 13 september zal Bart Derison, senior communicatieadviseur bij Connect, een presentatie geven op het 22ste Belgisch Wegencongres over strategische communicatie bij infrastructuurwerken. Een goede strategische communicatieve benadering van wegenwerken kan de hinder aanzienlijk reduceren. Vraagstukken als wat je moet communiceren op welk moment en hoe u met de pers omgaat, behoren dan ook tot de core business van Connect. Al te vaak zien we dat wanneer een overheid of aannemer niet investeert in een professionele communicatie, het draagvlak voor zijn project wegsmelt als sneeuw voor de zon. Met treffende cases over hoe het niet moet, maar vooral met concrete succesverhalen zal Bart aantonen hoe een strategische communicatieaanpak uw meest rendabele minder hinder-maatregel is. Interesse? Schrijf u dan in voor het congres via deze link.


 

Connect is een communicatie- en beleidsadviesbureau gespecialiseerd in infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en milieu. Met 22 medewerkers en projecten in Vlaanderen, Brussel en Nederland verbinden we mens en omgeving.
Wenst u een afspraak? Bel of mail Bart Derison via 070 222 880 of bart.derison@connect.be.